skip to Main Content
ONDERHOUDSVRIJ EENMALIGE INVESTERING PERMANENTE VEILIGHEID
T +31 30 888 73 26 E info@snakeline.nl

Dakonderhoud

Is het u ook opgevallen, op steeds meer daken verschijnen zonnepanelen? De komende jaren zullen – in het kader van de energietransitie – op vele daken zonnepanelen geïnstalleerd worden, wellicht ook op uw dak. Ook na de installatie moet het dak bereikbaar blijven voor onderhoud. Valbeveiliging kennen we nu vooral van het platte dak, waar dit al een gebruikelijke voorziening is. Echter is de kans op vallen bij een hellend dak veel groter dan bij een plat dak. Om elke dakbetreder veilig en snel élk hellende dak te laten betreden is Snake Line ontworpen!

Onderhoud van schuine daken

Zowel aan een groen dak als aan een dak met zonnepanelen moet onderhoud gepleegd worden. Voor deze werkzaamheden denkt men veelal aan het huren van steiger. De Snake Line kunt u permanent gebruiken, steigers moet u telkens huren.

U installeert een Snake Line om bijvoorbeeld:

  • zonnepanelen te inspecteren, onderhouden en schoon te maken
  • groene daken te bemesten en onkruid te verwijderen
  • schoorsteen te vegen
  • kapotte dakpannen te vervangen

Wist u dat u de eenmalige aanschaf van de Snake Line goedkoper is dan het eenmalig huren van een steiger? Eenmalig investeren in een Snake Line valbeveiligingssysteem zorgt ervoor dat u permanent deze werkzaamheden eenvoudig en snel uit kunt laten voeren. Bovendien voldoet u aan uw wettelijke zorgplicht: het faciliteren van een veilig infrastructuur op uw dak. Vind hier meer over wet- en regelgeving.

Dakonderhoud Snake Line
Back To Top