skip to Main Content
ONDERHOUDSVRIJ EENMALIGE INVESTERING PERMANENTE VEILIGHEID
T +31 30 888 73 26 E info@snakeline.nl

Over Snake Line

Snake Line is een product ontworpen en bedacht in Zeist, in 2012, door Hans Borra. Hans heeft van veiligheid zijn missie gemaakt nadat hij zijn compagnon in 1990 voor z’n ogen een dodelijk val zag maken tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op een schuin dak. Iedere dakbetreder verdient een veilige werkplek.

Service & werkwijze

Snake Line streeft naar een optimale dienstverlening. Wij staan voor kwaliteit en service. Mochten er zich onverhoopt problemen met de levering voortdoen, klachten of zijn vragen over ons product, de levering of de toepassing ervan dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Certificaten

Bij het kopen van een product wilt u zeker weten dat het voldoet aan de wettelijke verplichtingen. Dit geldt al helemaal voor veiligheidssystemen. Daarom is het Snake Line valbeveiligingssysteem Type A, B en C EN 759: 2012/A gecertificeerd. Dit betekent dat de Snake Line voldoet aan de wettelijke normen..

Levertijd

Binnen 48 uur worden uw producten geleverd. Indien op voorraad.

Verzending

Alle producten worden compleet verpakt en gebundeld geleverd. De producten kunnen opgehaald worden of op locatie afgeleverd worden. Extra verzendkosten in geval van een spoedlevering (binnen 24 uur) worden in rekening gebracht.

Vragen / klachten

Heeft u een klacht over een van onze producten? Neem dan contact met ons op via het contractformulier. Wij zullen binnen 24 uur (op werkdagen) reageren.

Back To Top